днес ми се развали ръчната незнайно как. като дърпаш нагоре не иска да трака и да се задържа. се едно копчето е постоянно натиснато. помагайте как да го оправя или ново ще трябва, че днес много ми дойдоха вече аварийте.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ръчна спирачка 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pave Покажи съобщениеднес ми се развали ръчната незнайно как. като дърпаш нагоре не иска да трака и да се задържа. се едно копчето е постоянно натиснато. помагайте как да го оправя или ново ще трябва, че днес много ми дойдоха вече аварийте.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
-
Честито, вече си имаш рацерска ръчна...
Конзолката мисля че беше на щипки, но за вс случай провери дали под гумата на дъното няма болчета (като на вратите)Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от pave Покажи съобщениепродължава мъката с ръчната.искам да попитам как да сваля лоста на ръчната.как се сваля тая конзола между двете седалки с копчетата за халогените и стопа за мъглаsigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Колега ето как става с ръкохватката
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F0%E0%F7%EA%E0TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
Comment