Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ръчна спирачка 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с ръчна спирачка 156

днес ми се развали ръчната незнайно как. като дърпаш нагоре не иска да трака и да се задържа. се едно копчето е постоянно натиснато. помагайте как да го оправя или ново ще трябва, че днес много ми дойдоха вече аварийте.

Първоначално публикувано от pave Покажи съобщение
    днес ми се развали ръчната незнайно как. като дърпаш нагоре не иска да трака и да се задържа. се едно копчето е постоянно натиснато. помагайте как да го оправя или ново ще трябва, че днес много ми дойдоха вече аварийте.
    Зубите са вътре в купето може да се е откачил лоста,свали централната конзола и виж какво е станало
    sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

е свалих я.сичко е там и зъбчето също.но не иска да задържа, а като го натисна с ръката и си застава и после най-нормално се сваля.а самичко не работи.

Comment

продължава мъката с ръчната.искам да попитам как да сваля лоста на ръчната.как се сваля тая конзола между двете седалки с копчетата за халогените и стопа за мъгла

Comment

Честито, вече си имаш рацерска ръчна...
          Конзолката мисля че беше на щипки, но за вс случай провери дали под гумата на дъното няма болчета (като на вратите)
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

хич не е гот.особенно на баир.от понеделник я почвам

Comment

Първоначално публикувано от pave Покажи съобщение
              продължава мъката с ръчната.искам да попитам как да сваля лоста на ръчната.как се сваля тая конзола между двете седалки с копчетата за халогените и стопа за мъгла
              Като свалиш цялата конзола заедно със скоростния лост/тунела на колата/.Влизаш под колата в един канал и ще видиш как тунела се държи колата с около 10-на болчета,отвиваш ги,тунела пада надолу и сваляш лоста на ръчната.Пробвай дали няма да се отвие и само от вътре,но ме съмнява.
              sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

явно се пускам в приключение. днес огледах и видях 4 винта на които се държи конзолата.само на това ли е или има и копчета.

п.п няма ли някои от бс който да му се занимава с мен да поправим тая ръчна

Comment

Колега ето как става с ръкохватката
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F0%E0%F7%EA%E0
                  TIPO 2.0 91g.
                  PUNTO 1.2 04 g.
                  156 1.8 TS 00g

Comment

много мерси колега.подлежили на ремонт това със зъбчето или да търся от някаде нов лост направо

Comment

Working...
                    X